Praėjęs savaitgalis buvo pirmas iš tų, kuriuos paaukojam uogavimui ir uogų „dorojimui“. Kaip sako Rolandas,
3 savaitgaliai per metus derliui (serbentai, obuolių sultys, šaltalankių sultys) – pramoga, o kiti – tai jau darbas. Taigi, gerai papramogavom ir papildėm rūsio lentynas :)
3 savaitgaliai per metus derliui (serbentai, obuolių sultys, šaltalankių sultys) – pramoga, o kiti – tai jau darbas. Taigi, gerai papramogavom ir papildėm rūsio lentynas :)
Šviežios raudonųjų serbentų sultys su cukrumi (25 litrai). Uogas sumalam, išspaudžiam sultis, jas sumaišom su cukrumi. Ir į rūsį.
Malti juodieji serbentai su cukrumi (17,5 litro). Uogas sumalam ir sumaišom su cukrumi. (Pats skaniausias pertepimas vafliams).
Gero visiems derliaus.
Oho kokia manufaktūra. Raudoniesiems tik etiketes teptelėti ir į ekologinę lentyną sudėti, barkodai jau yra ;)
AtsakytiPanaikintiMažius prieš fotosesiją gal perrengei, tokie gražučiai švaručiai, kaip parodai ;)
Asta
Manufaktūra buvo gera :) Ypač talka šiemet. Užtrukom ilgiau :) O švarūs todėl, kad tik atsikėlė ir prie darbo :)
AtsakytiPanaikintiO rauduonuosius serbentus nekaitinot puode iki virimo,arba nesterilizavot?kokiu santykiu buvo buvo serbentai ir cukrus? aciu
AtsakytiPanaikintiAs tai dedu i spec. puoda su vamzdeliu ir po kurio laiko puodo kaitinamo sultys isbega lauk tiesiai man I buteli.Net cukraus nededu,laikosi liuks!!
AtsakytiPanaikinti