trečiadienis, gruodžio 22, 2010

Meduoliai

Per dvi dienas iškepėm meduolius. Tešlą pasiruošėm sekmadienį.
6 šaukštai medaus
2 stiklinės cukraus
100 g sviesto
3 kiaušiniai
2 šl. sodos
0,5 kg miltų
Prieskoniai: cinamonas, gvazdikėliai, muskato riešutas, imbieras, kvapieji pipirai.
Medų, cukrų ir sviestą ištirpinti ant garų, į pravėsusią masę sudėti likusius ingradientus.
"Pabrandinti" šaldytuve.
Per pirmą kepimą su Jonuku vos spėjom kepti - labai skanūs buvo :)
Antrą dieną su Jokūbu sekėsi geriau :) Liko ką nufotografuoti :) Ir puošimui.



1 komentaras:

  1. labai jau dailūs sausainiai, o dar ir snaigių užtaupius turi :)

    AtsakytiPanaikinti