ketvirtadienis, gegužės 26, 2011

Murkio šokių baigiamasis pasirodymas

Šiandien darželyje vyko šokių pamokėlių metų uždarymas. Su Petreikio šokių studijos mokytoja  Žaneta mažiai paruošė labai smagią programėlę. Gal kas ir skeptiškai į 3-mečių pramoginius šokius žiūri, bet man patinka, kad Jonas pasitempia :).




O ir niekur eiti ar važiuoti nereikia.


Pradedam atostogas.

5 komentarai:

  1. Belieka palinkėti labai gerų atostogų :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip žavu matyti pažįstamą aplinką - aptikau ir nudžiugau, kad mūsų vaikai lanko tą patį daržiuką. Tik dar apie šokius nesam nieko girdėję, tikiuosi, kad po atostogėlių jau ir mano pupai bus pasiūlyta kokios veiklos - nes taip pat be galo nori šokti...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tikrai smagu. Tai gal dar ir kaimynai esam :) O apie šokius mums niekas nesakė ir skelbimo jokio nemačiau... Tiesiog vieną dieną parėjo Jonas iš darželio ir sako: "As noliu į Mulkio sokius". Tai teko aiškintis kas per mulkiai ir kur šoka... Tikiuosi, kad prisijungsit.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai smagu matyti maziukus sokiancius, ir kuo mazesni, tuo smagiau :). Mes (t.y. mano dvi dukros) taip pat lankem sia studija, tik kitame darzelyje.
    Geros vasaros pradzios sokejui :) Ir mamai :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Na matyt kad dar ir netolimi kaimynai esam :) Nuo rugsėjo bandysim kažkur tikrai prisiungt, nes jau ir nebe lopšelinė grupė bus dukrelės, tai pats laikas panelytei bus bernus pradėt šokdint :) Vėliau bandysiu su Tavimi susisiekti, gal kokios naudingos info dėl būrelio turėsi.

    AtsakytiPanaikinti