antradienis, vasario 08, 2011

Bandau sashiko

Jūrinė tema tęsiasi.... Kas mane pažįsta, žino simpatijas Japonijai. Jau kuris laikas norėjau išbandyti sashiko siuvinėjimą. Dabar kaip ir "prireikė" - taigi turiu kur nors įdėti gintarinį kramtuką. Pagalvojau apie bangas.


Kadangi tinkamų spalvų audinys buvo "griežtai" dryžuotas (dėl ko visai netinkamas), nupiešiau klasikines bangas (pagal kai kuriuos šaltinius - moliuskų kriaukles). 
Išorinio lanko skersmuo = 5 Lt monetos skersmeniui, o vidinio - 2 cnt. Siuvinėjau trigubu muline siūlu. Audinys, matyt, turėtų būt kiek retesnis, nes siuvosi gana sunkiai. O gal kad su paprasta, o ne sashiko adata ? :)

Fotografavau prie mūsų laiptų balos. Visada tokią turim kai rimčiau palyja ar tirpsta sniegas. Šiandien ji man net patiko :)  

7 komentarai:

  1. Niu, Danguolyt, ir užrodei.... Ir aš noriu išbandyti. Atrodo SUPER, o pasidomėjus lyg ir nėra taip jau sudėtinga, ane?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nesudėtinga, tik labai taikyt reikia kur vienos linijos su kitomis susiliečia teisingus jungimus padaryt. Ko gero kai schemos dizainerių (paruoštos), dygsneliai sužymėti :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. mmmmmmmmm mmmmmmmmmm labai jau dailu :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Bet ta laiptų balos aplinka, sakyčiau, super tinka šiose nuotraukose. Nuostabioje vietoje gyvenat... :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Reik pirkti guminius ir vaziuot pas jumi "grozi" apziureti....

    AtsakytiPanaikinti
  6. Šiandien jau ir išlaidaut nereikia :)

    AtsakytiPanaikinti